30 Kasım 2014 Pazar

Hayvanseverlerin yeni adresi


Çok kısa sürede geniş bir kitleye hitap etmeyi başarabilen hayvanseverlerin, evcil hayvan sahiplerinin yeni buluşma adresi petlebi.com. Site sadece hayvanseverler için değil,bir evcil hayvan sahiplenmek isteyenler içinde oldukça faydalı.Ücretsiz sahiplendirme ilanlarının yayınlandığı yuva arayanlar kısmında kedi ilanları ve köpek ilanları listeleniyor. Bir anda görüp aşık olabileceğiniz evinizin yeni üyesini bulabilirsiniz veya aklınıza takılan soruları evcil hayvan konusunda tecrübe sahibi insanların ve sitede kayıtlı uzman veterinerlerin cevaplandırması için Soru&Cevap alanında paylaşabilirsiniz.Ayrıca kedi cinsleri ve köpek türlerinin ayrıntılı bilgilerinin paylaşıldığı rehber alanı son derece faydalı...

Petlebi.com kuruluş amaçlarını ve hedeflerini Biz kimiz? sayfasında oldukça açık ve net biçimde belirtmiş "Hayvanseverlerin tüm ihtiyaçlarını karşılamak bizim en keyifli görevimiz". Ziyaretçilerin rahatlıkla kullanabildikleri ara yüzleri ve site üyelerinin paylaşım konusunda oldukça çömert olmaları site içinde son derece saygılı ve paylaşmayı seven bir topluluğun oluşmasını sağlamış.
Bu sıcak ve saygılı ortam sitenin gelecekte geliştireceği servisleriyle daha sağlam adımlar atacağının göstergesi,ilerleyen günlerde sitenin daha iyi hizmet verebilmek adına yeni servisler geliştireceğine ve hayvanseverlere yardımcı olmak adına güzel adımlar atacağına inanıyorum.

Siteyi ziyaret etmek için: http://www.petlebi.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder